Spustili sme pre vás jednoduchý internetový obchod HOPIN SHOP, na ktorom nájdete chutné potraviny a drogériu a rôzne druhy prevádzok.

Po novom môžete však aj HOPIN aplikáciu využiť ako doručovaciu službu – HOPIN KURIÉR alebo rozvoz jedla, dokonca aj na individuálny nákup základných potravín. Viac o individuálnom nákupe nájdete v článku Vybavte si nákup a jeho doručenie cez HOPIN aplikáciu. Služby sú určené pre bežných i firemných zákazníkov. Po potvrdení objednávky sa jednoducho telefonicky dohodnete priamo s vodičom.

Na základe aktuálnych opatrení pred šírením koronavírusu je zakázané pre taxislužby poskytovať prepravu osôb. Preto prinášame úplne novú funkcionalitu. Platba je možná v hotovosti i platobnou kartou.

Hlavné výhody služby:

•  široká flotila vozidiel
•  doručenie max. do 2 hodín od prijatia zásielky
•  moderná aplikácia
•  vopred dohodnutá cena za doručenie
•  platba kartou i v hotovosti

Ako funguje doručovacia služba HOPIN KURIÉR?

1) – prepraviť je možné akýkoľvek tovar, jedlo, dokumenty o kapacite osobného vozidla (objem batožinového priestoru)

2) – stačí vyplniť ŠTART (odkiaľ chcete zásielku odoslať) a CIEĽ (adresa, na ktorej má byť zásielka prijatá)

3) – pri zadaní CIEĽA uvidíte vopred vypočítanú fixnú cenu služby, za ktorú môžete tovar/jedlo/dokumenty prepraviť

4) – po potvrdení adries si vyberte spôsob platby za službu:
•  v hotovosti pri odovzdaní zásielky vodičovi
•  alebo cez aplikáciu platobnou kartou po doručení zásielky

5) – po prijatí objednávky vodičom mu zavolajte pre upresnenie informácie, aký typ zásielky chcete prepraviť (pre kontaktovanie vodiča kliknite na ikonku správy vpravo dole a následne na ikonku telefónu – telefonicky sa spojíte s vodičom) – v opačnom prípade bude objednávka zrušená

6) – ak chcete dať vodičovi vopred vedieť, aký druh zásielky chcete prepraviť, stačí vypísať poznámku (po potvrdení ŠTARTU a CIEĽA kliknite na FILTRE – vyberte položku POZNÁMKA)

7) – výber platobnej metódy je na vás, z bezpečnostných a hygienických dôvodov odporúčame využívať platbu kartou prostredníctvom aplikácie – v aplikácii je potrebné registrovať profil a zadať platobnú kartu (prípadne firemný profil s fakturačnými údajmi) – presný návod, ako si zaregistrovať platobnú kartu, nájdete na našej stránke v časti pomoc:
https://hopintaxi.com/help/ )

8) – zásielku (tovar/jedlo/dokumenty) je potrebné priniesť k vozidlu

9) – v závislosti od výberu platobnej metódy zaplatíte vodičovi v hotovosti pri odovzdaní zásielky alebo kartou cez aplikáciu

Ste firma a potrebujete iné riešenie doručovania? Kliknite na DORUČOVANIE CEZ HOPIN PRE FIRMY alebo nám napíšte na pavlacic@hopintaxi.com a prispôsobíme spôsob doručovacej služby podľa vašich predstáv

Preventívne a bezpečnostné opatrenia:
V týchto dňoch ešte intenzívnejšie komunikujeme s vodičmi a snažíme sa ich informovať o aktuálnom dianí a sprostredkovať zákazníkom čo najbezpečnejšiu službu. Vodiči sú poučení, ako sa v aktuálnom stave správať, aké zásady dodržiavať – tie sme zároveň konzultovali s odborníkom. Vozidlá pravidelne vetrajú a dezinfikujú (predovšetkým miesta, ktorých sa zákazníci bežne najviac dotýkajú). Medzi objednávkami si dávajú prestávky na vetranie a čas na oddych a predýchanie. A to najdôležitejšie – zaviedli sme povinnosť u vodičov nosiť ochranné rúška (či inú ochranu tváre) a ochranné rukavice.

Upozornenie:
Z dôvodu nariadenia ústredného krízového štábu sa v aktuálnej mimoriadnej situácii zakazuje využívať taxislužbu na prepravu osôb. Žiadame o rešpektovanie tohto nariadenia.