Prinášame novú službu do našej aplikácie – HOPIN KURIÉR slúži na rozvoz zásielok – tovaru, jedla či dokumentov.

Máme k dispozícií širokú flotilu osobných vozidiel s vodičmi, ktorí sú pripravení vyraziť na cestu okamžite. Na základe aktuálnych opatrení pred šírením koronavírusu je zakázané pre taxislužby poskytovať prepravu osôb. Preto prinášame úplne novú funkcionalitu.

Čo ponúkame?

• širokú flotilu osobných vozidiel

• doručenie max. do 2 hodín od prijatia zásielky – v závislosti od vzdialenosti adresy doručenia

• vlastnú aplikáciu na administráciu jázd  (vyzdvihnutie a doručenie tovaru)

• preprava akýkoľvek tovarov, jedla, dokumentov, drogérie, zásielok o kapacite osobného vozidla (objem batožinového priestoru)

• po zadaní štartu a cieľa objednávky vopred poznáte sumu za doručenie

• fakturácia na firemný účet

Výhodou našej spolupráce je aj možnosť spárovať našu aplikáciu s vaším e-shopom (alebo naopak) a v rámci objednávky si zákazník zvolí preferovaný spôsob dopravy, podľa toho či chce tovar ihneď alebo na konkrétny čas (časová obj.). Táto funkcionalita zrýchli doručovanie tovarov a umožní vám rozšíriť vybavenosť.

Ak vás služba zaujala, napíšte nám na pavlacic@hopintaxi.com a prispôsobíme spôsob doručovacej služby podľa vašich predstáv.

V tejto chvíli sme pripravení spolu s vodičmi hľadať riešenia, ktoré budú spĺňať základné podmienky pre bezpečnú prepravu tovaru. Sme otvorení a pripravení prispôsobiť sa a nájsť riešenia, napríklad thermo-boxy na prepravu chladených potravín, prípadne iných úprav vozidiel tak, aby sme čo najrýchlejšie dopravili váš tovar k zákazníkom.

Preventívne a bezpečnostné opatrenia:
V týchto dňoch ešte intenzívnejšie komunikujeme s vodičmi a snažíme sa ich informovať o aktuálnom dianí a sprostredkovať zákazníkom čo najbezpečnejšiu službu. Vodiči sú poučení, ako sa v aktuálnom stave správať, aké zásady dodržiavať – tie sme zároveň konzultovali s odborníkom. Vozidlá pravidelne vetrajú a dezinfikujú (predovšetkým miesta, ktorých sa zákazníci bežne najviac dotýkajú). Medzi objednávkami si dávajú prestávky na vetranie a čas na oddych a predýchanie. A to najdôležitejšie – zaviedli sme povinnosť u vodičov nosiť ochranné rúška (či inú ochranu tváre) a ochranné rukavice.

Upozornenie:
Z dôvodu nariadenia ústredného krízového štábu sa v aktuálnej mimoriadnej situácii zakazuje využívať taxislužbu na prepravu osôb. Žiadame o rešpektovanie tohto nariadenia.