HOPIN Kuriér, HOPIN Kids a HOPIN Store sú služby, ktoré vám prinášame v najnovšej aktualizácii našej HOPIN aplikácie. Priamo v aplikácii si môžete objednať expresnú online doručovaciu službu pre väčší komfort odosielania zásielok, prinášame vám aj inovovaný e-shop s potravinami a drogériou s dovozom už do 2 hodín a s úplne novou službou pre rodičov zabezpečíme spoľahlivý odvoz detí. Nové funkcie sú postupne vydávané v rámci najnovšej aktualizácie a sú zatiaľ dostupné v Bratislave a jej okolí. Viac o nových službách si môžete prečítať nižšie.

Chceme vás ubezpečiť, že počas tohto náročného obdobia dodržiavame všetky nariadené prísne hygienické predpisy. Dodržiavanie hygienických nariadení a ochrana zdravia je v záujme nás všetkých.

Pohodlný nákup kvalitných potravín na HOPINSTORE.sk

Vytvorili sme pre vás nový e-shop s názvom HOPIN STORE. Nájdete na ňom viacero rôznych predajcov s možnosťou objednania potravín, drogérie a ďalších druhov tovaru, ktorý doručíme už do 2 hodín až pred vaše dvere. #Zostantedoma a objednajte si nákup cez hopinstore.sk

Prečo vyskúšať nákup cez HOPIN STORE?

– expresné doručenie tovaru
– bohatý sortiment čerstvých potravín
– združujeme viaceré slovenské prevádzky a výrobcov
– široká sieť potravinových prevádzok a veľká flotila vozidiel
– doručenie v rámci Bratislavy i do okrajových častí

Na výber sú rôzne druhy pečiva, zeleniny, ovocia, salámy, mliečnych výrobkov, sladkostí, mnoho iných chutných potravín a dokonca aj drogéria. Za nákup môžete pohodlne zaplatiť kartou cez zabezpečenú platobnú bránu. Všetko dôležité nájdete priamo na stránke e-shopu hopinstore.sk

Jednoduché doručenie zásielky cez HOPIN KURIÉRa

Spustili sme pre vás doručovaciu službu HOPIN KURIÉR. Ak chcete odoslať balík, dokumenty, jedlo alebo iný typ zásielky rýchlo a spoľahlivo, stačí otvoriť našu aplikáciu HOPIN. Kliknite na ikonku kuriéra, zadajte adresy na odovzdanie i doručenie balíka a o ostatné sa postaráme my.

Čo prináša HOPIN KURIÉR?

– online služba, ktorá je k dispozícii 24/7
– odoslanie zásielky expresne alebo na vybraný čas
– po zadaní adries vopred poznáte cenu za doručenie
– v prípade potreby je možné s vodičom komunikovať cez aplikáciu alebo mu zatelefonovať

Zaplatiť môžete bezhotovostne platobnou kartou cez aplikáciu alebo v hotovosti pri odovzdaní zásielky na prepravu. Doručíme čokoľvek – do kapacity osobného vozidla. Službu HOPIN KURIÉR cez aplikáciu ponúkame pre bežných i firemných zákazníkov a dokonca aj e-shopy.

Bezpečný a spoľahlivý odvoz s HOPIN KIDS

Prinášame bezpečnú alternatívu na prepravu školákov v Bratislave a jej okolí. Ak nestíhate, ponáhľate sa alebo hľadáte inú možnosť cestovania detí ako hromadnou dopravou do školy, na krúžky alebo tréningy, radi vám pomôžeme. Rodičia môžu odteraz využiť komfortnú prepravu špeciálnymi taxíkmi v rámci služby HOPIN KIDS. Vďaka novej funkcii máte možnosť v reálnom čase sledovať pohyb vozidla, v ktorom sa dieťa nachádza. Služba HOPIN KIDS vznikla ako nový profil popri profiloch TAXI a MHD.

Výhody HOPIN KIDS

– bezpečný a spoľahlivý odvoz detí do školy či na tréningy
– máte neustálu kontrolu nad polohou vozidla
– s vodičom môžete komunikovať cez aplikáciu či telefonicky
– dostanete správu o nástupe dieťaťa do vozidla, po úspešnom ukončení objednávky aj o dovezení dieťaťa do cieľa
– v rámci služby HOPIN KIDS jazdia prvotriedni vodiči, majú dlhodobo najlepšie hodnotenia, kvalitné a bezpečné autá a zadržiavacie zariadenie vo vozidle (podsedák s isofixom)

Vozidlá HOPIN KIDS sú špeciálne označené a službu môžu využiť iba zákazníci s vytvoreným profilom a zaregistrovanou platobnou kartou alebo firemným profilom.

Pre plnohodnotné využitie nových služieb je potrebné si aktualizovať aplikáciu na najnovšiu verziu.