Čím viac cez HOPIN aplikáciu počas víkendov jazdíte, tým viac šetríte. Každý víkend až do konca marca totiž registrovaní zákazníci získajú 5% zo svojich jázd späť do kreditu, ktorý môžu minúť na taxíky alebo iné HOPIN služby.

Je to veľmi jednoduché. Nemusíte nič aktivovať, stačí keď budete HOPIN aplikáciu bežne používať ako doteraz a odveziete sa počas víkendu na nákup, za priateľmi alebo len tak do mesta. Automaticky tak získavate výhodný bonus.

Zo všetkých jázd, ktoré uskutočníte počas soboty a nedele, získate nasledujúci pracovný deň (pondelok) do ePeňaženky 5% späť vo forme kreditu. Ten potom môžete minúť na ľubovoľné HOPIN služby. Túto možnosť získavajú všetci zákazníci, ktorí majú v aplikácii registrovaný profil. Ak ešte nemáte vytvorený profil, stačí sa registrovať a automaticky získavate cashback. Akcia platí od 1.2. do 31.3. 2024 pre nefiremné objednávky.

Ako môžete cashback využiť?

Hodnota odmien sa vám zbiera do kreditu elektronickej peňaženky (ePeňaženky) v aplikácii. 

Hodnotu nazbieraných odmien si môžete skontrolovať v hlavnom menu v časti Platobné karty a ePeňaženka, kde si môžete pozrieť hodnotu vášho kreditu. V sekcii história si zároveň môžete prezrieť jednotlivé odmeny za jazdy. 

Kredit si môžete zbierať do vyššej hodnoty alebo ho po každom pripísaní ihneď minúť. Stačí si pred jazdou zvoliť spôsob platby za jazdu cez ePeňaženku (v EN eWallet).

Promo akcia platí do 31. marca 2024. Kredit v ePeňaženke vám však zostáva až do vyčerpania – bez časového obmedzenia. Kredit môžete využiť na profily taxi, parking alebo kuriér. Odvezte sa s HOPIN taxi ešte dnes a získajte cashback za každú víkendovú jazdu. 

Pravidlá promo akcie: https://hopintaxi.com/cashback-promo-5spat-jar2024/

HOPIN aplikácia

V HOPIN aplikácii nájdete kopec šikovných funkcií. Môžete si objednať pohodlný a výhodný taxík. Navyše môžete poslať cez HOPIN kuriérov zásielku a nestrácať svoj čas. V Bratislave je dokonca cez HOPIN aplikáciu možné zakúpiť si parkovací lístok alebo si svoj PAAS účet prepojiť s účtom v HOPINe. V rámci BUS profilu si okrem zakúpenia lístkov (platné pre mesto Košice) môžete pozrieť grafikony, naplánovať cestu MHD a v appke vidíte aj najbližšie zastávky podľa toho kde sa nachádzate.

Aplikácia HOPIN je dostupná pre všetky mobilné platformy v obchodoch App Store, Google Play aj Huawei AppGallery.

d