Bratislavské Easy taxi bolo prvé, ktoré ponúkalo paušálne sadzby. Dnes ale zďaleka nie je jediné.

Pred ôsmimi rokmi sa po hlavnom meste začali premávať autá s tachometrami, ktoré nezaujímali kilometre. Táto inovácia bola ale posledná, ktorú Easy Taxi na trh prinieslo.

Môžeš sa len dovolať
Pokiaľ si zvyknutý na objednávanie cez aplikácie alebo online, tak vedz, že Easy taxi môžeš len vytočiť. Objednať sa dá len zavolaním na ich čísla.
Platí sa vždy predom! Cenu sa dozvieš pri zavolaní na dispečing.

Easy taxi len pre Bratislavčanov
Easy taxi jazdí po Bratislave a blízkom okolí. V zozname cieľov nechýba ani Schwechat alebo Trnava. Tam ťa odvezie za 50 €.

Jasný cenník
Easy taxi je fajn v tom, že vieš, koľko ťa bude čo stáť. Ale platba predom? Bohužiaľ. Trasu určuje vodič? Dnes to už naozaj nie je nutné.

Zákaznícka skúsenosť hovorí za veľa
Zatiaľ sa dá prekúsnuť platba predom, objednávka len cez telefón, ale keď prídeš na ich recenzie na Facebooku, tak možno popremýšľaš. Niekto sa sťažuje na špinu, iný na bezpečnosť, alebo na zbytočne predĺžené jazdy. Áno, nájdu sa aj pozitívne recenzie, ale tých je ako šafranu. Svedčí o tom aj celkové hodnotenie 1,6 z 5 hviezdičiek na Facebooku.

Chce to zmodernizovať
Easy taxi, skrátka zaspalo dobu. Aspoň čo sa technológii týka. Po Bratislave jazdí aj HOPIN taxi. Ten má nielen aplikáciu, ale funguje aj vo viacerých mestách (napríklad Košice, Martin, Prievidza, Praha atd.).
Aplikácia HOPIN taxi neslúži len na objednávanie taxíkov, ale ukazuje aj aktuálne odchody MHD, takže ak chceš, máš možnosť zvoliť si aj cestu mestskou hromadnou dopravou. Táto apka je odporúčaná aj turistom v informačných centrách hlavného mesta.
S HOPIN taxi máš možnosť voľby medzi viacerými typmi áut: klasikou, viackapacitnými autami či limuzínou.
Šoféri HOPIN taxi s tebou preberú možné trasy jazdy. Navigácia, ktorú používajú taxikári Hopinu, využíva údaje z Waze, takže vidia, ktoré ťahy sú voľnejšie a nevyhýbajú sa im.
A rozhodne nemusíš platiť predom.

Stiahni si slovenskú HOPIN aplikáciu a odvez sa bezpečným taxíkom ešte dnes. Cenu poznáš vopred a platiť môžeš v hotovosti či kartou.