Aj tento rok sme si pre vás tradične pripravili v predvianočnom období prekvapenie, ktoré vám spríjemní cestu HOPIN taxíkmi. Objednajte si cez HOPIN aplikáciu taxík a ak budete mať vianočné šťastie, odvezie vás náš voňavý taxík s darčekom v podobe HOPIN voňky s krásnou vianočnou vôňou. Počas decembra budeme zároveň na našich sociálnych sieťach súťažiť o voňavé balíčky a kredity na jazdy v hodnote vyše 1500 €.

Keď si počas decembra, konkrétne od 1. 12. do 23. 12., objednáte taxík cez našu HOPIN aplikáciu a budete mať šťastie, odvezie vás jeden z našich voňavých taxíkov. K jazde dostanete voňavé HOPIN taxi autíčko na zavesenie do auta s vianočnou vôňou. Že po vás prišiel darčekový taxík spoznáte podľa medovníkového autíčka v aplikácii, ktoré sa k vám bude po prijatí objednávky blížiť a medovníkového označenia na vozidle.

Voňavý taxík nie je možné objednať si priamo, pri každej jazde pôjde o predvianočné prekvapenie. Vianočná akcia platí pre Bratislavu a jej okolie.

Súťaže na sociálnych sieťach

V predsviatočnom období budeme na našich sociálnych sieťach v jednoduchých súťažiach rozdávať voňavé ceny a kredit do HOPIN aplikácie spolu za viac ako 1500 €. Kredit môžete využiť aj na ďalšie HOPIN služby, ako parkovanie, MHD lístky či kuriéra. Kliknite na odkazy nižšie a nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame, aby vám žiadna zo súťaží neušla.

Štatút súťaže: https://hopintaxi.com/sutaz-hopin-vonave-vianoce/

HOPIN aplikácia

V HOPIN aplikácii nájdete kopec šikovných funkcií. Môžete si objednať pohodlný a výhodný taxík. Navyše môžete poslať cez HOPIN kuriérov zásielku a nestrácať svoj čas. V rámci BUS profilu si okrem zakúpenia lístkov (platné pre mesto Košice) môžete pozrieť grafikony, naplánovať cestu MHD a v appke vidíte aj najbližšie zastávky podľa toho kde sa nachádzate. V Bratislave je dokonca cez HOPIN aplikáciu možné zakúpiť si parkovací lístok alebo si svoj PAAS účet prepojiť s účtom v HOPINe.

Aplikácia HOPIN je dostupná pre všetky mobilné platformy v obchodoch App Store, Google Play aj Huawei AppGallery.

d