Cez HOPIN aplikáciu si okrem objednania taxíka môžete zakúpiť parkovací lístok vo vybraných zónach a prepojiť si svoj PAAS profil s aplikáciou.

Rýchle a komfortné zakúpenie parkovacieho lístka

Stačí si kliknúť v HOPIN aplikácii na mape na modrú ikonku s bielym písmenom „P“. Parkovaciu zónu vám určí aplikácia na základe vašej polohy alebo si ju môžete vybrať z ponuky v aplikácii. Zároveň si môžete zvoliť, ako dlho chcete parkovať, rezervujete si parkovacie státie a okamžite vidíte cenu parkovania. HOPIN aplikácia obsahuje všetky zóny, ktoré sú súčasťou Bratislavského parkovacieho asistenta (PAAS). 

Ak ste rezidentom mesta Bratislava, HOPIN aplikáciu si jednoducho zadaním EČV vozidla prepojíte so svojim PAAS účtom. Automaticky sa vám načítajú parkovacie karty a môžete si v PAAS lokalitách rezervovať parkovanie. 

Ak nie ste rezidentom mesta Bratislava, cez HOPIN aplikáciu si môžete zakúpiť parkovací lístok. Viete si parking naplánovať, predĺžiť a platiť môžete z nabitého kreditu alebo jednorazovou platbou cez platobnú kartu.

Viac sa dozviete na stránke PAAS.sk alebo na našej stránke www.hopintaxi.com/parking

Jednoducho si pozrite platené a neplatené zóny

Chcete mať lepší prehľad v parkovacej politike a vedieť, kde je potrebné za parkovanie platiť a kde sa nachádza neplatená zóna? 

Ak si nie ste istí, v akej zóne sa práve nachádzate, stačí si kliknúť do HOPIN aplikácie a pozrieť si vyznačené zóny. Tie, ktoré patria do PAAS, sú vyznačené modrou farbou a aplikácia vás informuje o nutnosti za parking zaplatiť. Ak zóna nie je vyznačená, za parking sa v nej neplatí a môžete v nej parkovať. 

Ak sa samozrejme nejedná o súkromné státie, súkromné platené parkovisko alebo zónu, v ktorej nie je možné parkovať na základe dopravného značenia.

Aplikácia HOPIN je dostupná pre všetky mobilné platformy v obchodoch App Store, Google Play aj Huawei AppGallery.

d