Pripravili sme si pre vás príjemné prekvapenie vo forme odmeny za to, že jazdíte s našou HOPIN aplikáciou. Ochutnajte s nami novo otvorený koncept WERK s pohárom prosecca pre 2 osoby zadarmo.

Poďakovanie za podporu

Teší nás, že s nami jazdíte a podporujete nás. Chceme sa vám poďakovať, odmeniť vás a oslavovať na náš účet. Preto vás pozývame ochutnať krásny nový priestor s názvom WERK, ktorý ponúka mimoriadny zážitok v úžasnom industriálnom prostredí Jurkovičovej Teplárne.

Stačí ukázať aplikáciu

Keď sa pri bare alebo pri stole preukážete, že ste za posledných 60 minút realizovali objednávku cez HOPIN aplikáciu smerom do reštaurácie WERK, automaticky získavate 2 welcome poháre s proseccom úplne zadarmo. Akcia nie je limitovaná výškou konzumného – platí do 20. novembra 2021 a pre zákazníkov od 18 rokov.

O koncepte WERK

Werk je ideálnym miestom, kde začať deň so skvelými raňajkami, pokračujúc biznis obedmi, koktailom a večerou po práci. Nadčasový interiér a kontrast budovy Jurkovičovej Teplárne k modernej architektúre okolitých budov Sky Parku dodáva miestu úžasnú atmosféru. Otvorená kuchyňa s kozmopolitnou ponukou a viditeľným barom z každej strany dotvára celkový dojem industriálneho priestoru.

Ponúka mimoriadny zážitok v úžasnom prostredí s originálnym zložením jedálneho lístka a pôsobivou ponukou vegánskych jedál, rýb, mäsitých pokrmov, lahodných dezertov, kraftových nápojov, svetových vín a vlastnej kávy. V kuchyni a v bare cítiť dôležitosť a čerstvosť každej jednej suroviny, čo odráža kvalita jedál. V stálej ponuke nebudú chýbať sezónne jedlá s pravidelnou obmenou.

Variabilný priestor, prispôsobujúci sa k rýchlo meniacim sa náladám dňa, ponúka iný zážitok cez deň a iný večer, kedy sa Werk mení na lounge priestor s tlmeným svetlom a atmosférou nikdy nespiaceho Manhattanu.

Werk je jedinečný koncept, navrhnutý tak, aby vytváral synergiu s novým centrom mesta, v ktorom sa nachádza. Vďaka úchvatnému priestoru, originálnym detailom a ponuke na svetovej úrovni, je Werk ideálnym miestom na stretnutia, pracovné obedy, oddych po práci, večeru vo dvojici či oslavy s priateľmi.

Viac informácií o koncepte nájdete na oficiálnej stránke www.werkbratislava.sk
f