Slovenská taxi aplikácia HOPIN TAXI a overený autobusový dopravca Slovak Lines spoločne prinášajú ešte lacnejšie a komfortnejšie cestovanie na viedenské letisko Schwechat a do centra Viedne. V rámci cestovného lístka v hodnote 10 € získaš lístok na autobus v hodnote 5 € a jazdu taxíkom cez aplikáciu HOPIN TAXI v hodnote 8 €.

Taxík+autobus len za 10 €

Autobusový dopravca Slovak Lines sa snaží za každých okolností ponúknuť svojim zákazníkom maximálny komfort. Svoje služby neustále rozvíja, a preto teraz spojil sily s nami – obľúbenou slovenskou taxi aplikáciou HOPIN TAXI. V rámci spolupráce ponúka Slovak Lines ako prvý dopravca cestovný lístok v hodnote 10 € na viedenské letisko Schwechat a do centra mesta Viedeň.
V rámci lístku získaš lístok na autobus v hodnote 5€ a jazdu taxíkom cez HOPIN TAXI za 8€. Vďaka tomu sa ľahko dopravíš na autobusovú stanicu a z nej až priamo domov. Odpadajú ti tak starosti s parkovaním v okolí autobusovej stanice alebo nepohodlné cestovanie s kufrom v MHD.

Ako si kúpim lístok?

Výhodná ponuka autobus+taxík platí na linky spoločnosti Slovak Lines na trase Bratislava – Viedeň (vrátane zastávky na letisku Schwechat). Výhodný lístok si kúpiš online alebo v prevádzkach Slovak Lines. S lístkom na autobus dostaneš aj promo kód na taxík. Promo kód zadáš do aplikácie HOPIN TAXI a pripíšeme ti kredit 8€. Keď si objednáš taxík, jazda ti bude jednoducho odpočítaná z tohto kreditu.
Promo kód platí len v prvý deň cesty so Slovak Lines (do 24 h od zadania) a je možné ho využiť na jednu jazdu taxíkom. Ak cestuje celá rodina alebo skupina z jedného miesta, stačí objednať jeden taxi a cestujete ešte lacnejšie.

„Sme nesmierne radi, že slovenská aplikácia HOPIN TAXI sa spojila s jedným z najvýznamnejších poskytovateľov autobusovej dopravy Slovak Lines. Tešíme sa, že touto spoluprácou prinesieme ešte väčší komfort cestovania. Veríme, že táto služba zaujme aj nových cestujúcich, ktorí sa presvedčia sami o jej výhodách, ktoré im prináša. Všetci zákazníci získajú pohodlné cestovanie bez obáv a všetko budú mať pod palcom v mobile,“ hovorí Martin Baran zo spoločnosti HOPIN.

Ako použiť kód na jazdu s HOPIN TAXI aplikáciou?

Po kúpe výhodného lístka ti Slovak Lines na e-mail zašle 9-miestny promo kód, ktorý keď zadáš do HOPIN TAXI aplikácie, získaš kredit 8€ na jazdu taxíkom. Po spustení aplikácie HOPIN TAXI stačí pred objednaním taxíka už len zadať promo kód, kredit sa hneď pripočíta automaticky. Pre využívanie aplikácie nie je potrebná registrácia. Vo vozidlách HOPINu je možné platiť okrem promo kódu aj hotovosťou a platobnou kartou.

Viac informácii nájdeš na stránke Slovak lines.