Čím ďalej tým viac ľudí objavuje výhody využívania HOPIN TAXI na presúvanie po meste. Je to rýchly a pohodlný spôsob prepravy za povinnosťami či zábavou. Práve vďaka taxíku vám odpadávajú starosti s parkovaním, oškrabávaním zamrznutého čelného skla či rozčuľovaním v zápche.
Stalo sa vám, že taxík vás čakal na zlom mieste? Netrafil k vám na prvýkrát? Podelíme sa s vami o tipy ako podobným situáciám predísť.

1. Potvrďte svoju polohu

Vždy si skontrolujte svoju polohu radšej dvakrát. Aplikácia na základe GPS lokalizácie vášho smartfónu určí vašu polohu. Ak poloha nie je presná, premiestnite panáčika na mape presne tam kde sa nachádzate.
Ak viete presnú adresu kde vás má taxík vyzdvihnúť, nehľadajte na mape, rovno ju napíšte do aplikácie.

2. Zadajte polohu kde vás vodič môže vyzdvihnúť

Sú miesta kam sa taxík nedostane ako napríklad pešia zóna alebo uzavretý areál za rampou. Nastavte polohu vyzdvihnutia na najbližšie dostupné miesto. Ak neviete kde je najbližšie dostupné miesto, napíšte vodičovi, ktorí prijal vašu objednávku, správu cez aplikáciu. Jednoducho sa dohodnete, kde vás počká.

3. Nastavte si vysokú presnosť GPS lokalizácie na vašom smartfóne

GPS lokalizácia vášho smartfónu nie je presná na meter. Je tam tolerancia pár metrov a preto môže dôjsť k nedorozumeniu. Používatelia smartfónov s androidom si môžu v nastaveniach telefónu zvoliť presnosť GPS lokalizácie na vysokú.

Dajte nám vedieť či vám naše tipy pomohli. Užite si jazdu a ďakujeme, že sa vozíte s HOPIN TAXI.