Vrátili sme sa na cesty a prinášame bezpečnú jazdu taxíkom, ktorú ti v aplikácii potvrdíme do 30 sekúnd a odvezieme ťa za super ceny. Od pondelka 1. júna môžeš počas jazdy získať bonus vďaka našej novej kampani, kde sme spojil sily s obľúbenými slovenskými značkami, ktoré teraz môžeš stretnúť priamo v taxíku.

Značky, ktoré sa s nami vezú:
Fusakle, La Putika, TIKOKI, RegalBurger, Preto Ryba Žilina a Kompot ťa odmenia už priamo počas jazdy a zaujímavé ceny môžeš vyhrať aj na sociálnych sieťach. Pridávajú sa aj ďalšie …


Odmena priamo v taxíku

Počas kampane sa budeš môcť od 2. júna odviesť naším špeciálnym taxíkom. Nájdeš ho v appke označený špeciálnym pinom. Po každej jazde ťa náš vodič odmení jedným darčekom od slovenských značiek, ktoré sa v tom vezú s nami. Získať môžeš napr. ponožky od Fusakle, voucher do La Putika, jazdu zdarma od HOPINu, voucher do RegalBurgeru, štýlový rúška z Kompotu, ako aj tresku od Preto Ryba Žilina alebo chutnú cícerku. Všetky darčeky sú limitované a preto sa poponáhľaj s odvozom v našom špeciálnom taxíku.

Influenceri a sociálne siete

Popri všetkom, čo môžeš získať priamo v taxíku máme pre teba extra súťaže na našich sociálnych sieťach spolu s infuencermi @barborabakos a @fero_joke. Sleduj sociálne siete ako aj instagramové profily influencerov. Vyhrať môžeš tenisky podľa vlastného výberu od TIKOKI, sadu ponožiek a rúška od Fusakle, voucher do La Putika, vouchery do RegalBurger, homeopatické tričko z Kompotu a od HOPINu kredit na jazdy.

Vozíme vás bezpečne, rýchlo a za výhodnú cenu s množstvom prekvapení od slovenských značiek. #smevtomspolu