Tápate občas, koľko za taxík na konci jazdy zaplatíte? Nie len že nemáte konkrétnejšiu predstavu o výslednej sume, ale môže sa stať čokoľvek a taxameter skrátka nepustí. Napríklad taká nečakaná zápcha v meste, ktorú neviete ovplyvniť ani vy, ani taxikár. Jedno je však isté, do cieľa sa chcete dostať, aj keď v konečnom dôsledku možno zaplatíte viac.

V HOPINe máme odteraz alternatívu. Nemusíte premýšľať o tom, koľko by si od vás vypýtal taxameter, vyskúšajte jazdu s fixnou cenou. Vybraní vodiči u nás už ponúkajú aj možnosť dohodnúť sa vopred na cene a vy tak zaplatíte len toľko, koľko ste vopred potvrdili.

Ako to funguje?
1) Otvorte aplikáciu.
2) Vyplňte štart vašej jazdy.
3) Vyplňte cieľ vašej jazdy – základom pre výpočet vopred dohodnutej ceny je práve zadaný cieľ jazdy.
4) Aplikácia vám automaticky vypočíta cenu jazdy a osloví najbližších vodičov. V ponuke máte stále aj výpočet ceny podľa taxametra.

⬇️⬇️⬇️

Potrebujete po ceste zastaviť a kúpiť kvety, vyzdvihnúť batožinu alebo kolegu? Žiaden problém. Stačí, ak vopred zadáte informácie o medzizastávke a celková fixná cena, ktorú zaplatíte bude automaticky upravená.

⭐ Ak vás možnosť vopred dohodnutej ceny za jazdu oslovila, vyskúšajte ju a dajte nám vedieť, ako ste s ňou boli spokojní. ⭐