HOPIN aplikácia ponúka viacero spôsobov, ako môžete za jazdu taxíkom zaplatiť. Podľa toho, ako vám to vyhovuje. Na výber je pohodlná platba kartou cez aplikáciu, hotovosťou priamo v taxíku, cez kredit v ePeňaženke alebo na faktúru vďaka firemnému účtu.

Spôsob platby si vyberáte jedným kliknutím pred potvrdením objednávky.

1) Platobná karta registrovaná v aplikácii

Najpohodlnejším a najvyužívanejším spôsobom platby za jazdu v HOPIN aplikácii je platba kartou. Nemusíte myslieť na hotovosť. Jednoducho si registrujete v HOPIN aplikácii profil a pridáte kartu. Tá sa pridáva do oficiálnej platobnej brány spoločnosti Tatra banka. Overenie karty je rýchle, jednoduché a pohodlné. Na úvod zaplatíte 0,10 €, ktoré sa vám okamžite po overení vrátia. Do aplikácie si môžete pridať viacero kariet.

Potvrdenie o úhrade za jazdu cez kartu registrovanú v aplikácii vystaví vodič po jazde.

2) Hotovosť

Za jazdu cez HOPIN aplikáciu môžete zaplatiť i v hotovosti, ak si nechcete do aplikácie registrovať kartu. Potvrdenie o úhrade za jazdu v hotovosti vystaví vodič po jazde.

3) ePeňaženka

Ak máte v aplikácii registrovanú platobnú kartu, môžete si pravidelne dobíjať kredit do ePeňaženky. Tú potom môžete využiť na všetky HOPIN služby – taxík, parkovanie, kuriérske služby, prípadne MHD lístky (platné pre Košice).

Túto možnosť je možné využívať iba ak máte registrovanú kartu v aplikácii a vytvorený HOPIN účet. Za dobitie kreditu negenerujeme daňový doklad. Doklad o úhrade získavate za každú danú službu, ktorú využijete – v prípade taxíka/kuriéra potvrdenie od vodiča, v prípade parkingu elektronický parkovací lístok alebo za využitie MHD cestovný lístok.

Maximálna výška dobitia je 50 €.

4) Faktúra

Veľmi pohodlným a využívaným spôsobom je platba na faktúru pre firemných klientov. Takúto možnosť môžete využiť po vytvorení firemného účtu a objaví sa Vám v aplikácii ako nová možnosť platby za jazdu. Získajte maximálnu kontrolu nad výdavkami za dopravu. Či už za svoje jazdy alebo za jazdy zamestnancov. S Hopinom máte stovky firemných áut k dispozícii v mobile. Firmu si môžete registrovať na našom webe na podstránke Firemní klienti. Po registrácii Vám vytvoríme profil a môžete jazdiť na predplatený kredit alebo na faktúru.

Získate tak prehľad o jazdách, môžete si ich exportovať do xls súboru a nemusíte zbierať bločky. Všetko máte točiž na faktúre.

HOPIN aplikácia

V HOPIN aplikácii nájdete kopec šikovných funkcií. Môžete si objednať pohodlný a výhodný taxík. Navyše môžete poslať cez HOPIN kuriérov zásielku a nestrácať svoj čas. V rámci BUS profilu si okrem zakúpenia lístkov (platné pre mesto Košice) môžete pozrieť grafikony, naplánovať cestu MHD a v appke vidíte aj najbližšie zastávky podľa toho kde sa nachádzate. V Bratislave je dokonca cez HOPIN aplikáciu možné zakúpiť si parkovací lístok alebo si svoj PAAS účet prepojiť s účtom v HOPINe.

Aplikácia HOPIN je dostupná pre všetky mobilné platformy v obchodoch App Store, Google Play aj Huawei AppGallery.

d