Každý organizátor chcete, aby hostia odišli spokojní. Je jedno či organizujete svatbu, firemný teambuilding alebo veľkú konferenciu. Buďte správny hostiteľ a postarajte sa, aby sa hostia dostali bezpečne a pohodlne domov.

HOPIN TAXI ponúka hneď niekoľko riešení práve pre váš event. Závisí len na vás a vašich preferenciách ako zabezpečíte bezpečný odvoz pre vašich hostí.

Promo kód na jazdu s HOPIN TAXI

Získajte Promo kód (zľavu na jazdu) podľa vašich predstáv (text promo kódu, hodnotu, platnosť) a informujete o ňom vašich hostí. Promo kód jednoducho zadáte do aplikácie HOPIN TAXI a získate kredit na bezpečnú jazdu domov.

Promo kód je ideálne riešenie pre veľké eventy, kde kapacitne nie je možné obslúžiť hostí cez tablety alebo naopak komorné eventy, kde hostia majú smartfón a vedia ako fungujú taxi aplikácie.

 

Tablety s aplikáciou HOPIN TAXI

Zapožičiame vám tablety s HOPIN TAXI aplikáciou. Vaši hostia si prostredníctvom tabletov budú môcť objednať taxík domov. Je na vás či hostia zaplatia za jazdu taxíkom individuálne alebo pôjdu tieto jazdy na váš účet.

Tablety sú ideálne riešenie pre reprezentatívnejšie podujatia, kde chcete hosťom ponúknuť ten extra komfort objednania taxíku bez sťahovania aplikácie do smarfónu. Pre maximálny komfort vašich hosti môžu tablety obsluhovať hostesky.

Vďaka našej aplikácii máte istotu, že vaši hostia sa dostali bezpečne domov. Zároveň im dávate slobodu rozhodnúť sa kedy pôjdu domov. Neriešte zbytočne kyvadlovú dopravu alebo prenájom parkovania. HOPIN TAXI je jednoduché a výhodné riešenie pre váš event.

V prípade záujmu alebo otázok sme k dispozícii na slovensko@hopintaxi.com.

Užite si jazdu a ďakujeme, že sa vozíte s HOPIN TAXI.