Prinášame vám inovovaný e-shop s potravinami, ovocím, zeleninou, pekárenskými výrobkami a drogériou s dovozom už do 2 hodín. Nájdete na ňom lokálnych predajcov a dodávateľov. Aktuálne doručujeme v rámci Bratislavy a jej okrajových častí.

Chceme vás ubezpečiť, že počas tohto náročného obdobia dodržiavame všetky nariadené prísne hygienické predpisy. Dodržiavanie hygienických nariadení a ochrana zdravia je v záujme nás všetkých.

Pohodlný nákup kvalitných potravín na HOPINSTORE.sk

Vytvorili sme pre vás nový e-shop s názvom HOPIN STORE. Nájdete na ňom viacero rôznych predajcov s možnosťou objednania potravín, drogérie a ďalších druhov tovaru, ktorý doručíme už do 2 hodín až pred vaše dvere. #Zostantedoma a objednajte si nákup cez hopinstore.sk

Prečo vyskúšať nákup cez HOPIN STORE?

– expresné doručenie tovaru už do 2 hodín
– bohatý sortiment čerstvých potravín
– združujeme viaceré slovenské prevádzky a výrobcov
– široká sieť potravinových prevádzok a veľká flotila vozidiel
– doručenie v rámci Bratislavy i do okrajových častí

Na výber sú rôzne druhy pečiva, zeleniny, ovocia, salámy, mliečnych výrobkov, sladkostí, mnoho iných chutných potravín a dokonca aj drogéria. Za nákup môžete pohodlne zaplatiť kartou cez zabezpečenú platobnú bránu. Všetko dôležité nájdete priamo na stránke e-shopu hopinstore.sk

Pribudnú aj nové prevádzky

Princípom HOPIN STORE je združovanie viacerých značiek, predajcov a producentov na jednom mieste. Chceme tak podporiť lokálnych dodávateľov i menšie prevádzky.

V tejto chvíli pre HOPIN STORE rozbiehame aj viacero ďalších spoluprác s rôznymi druhmi prevádzok, takže si čoskoro budete môcť objednať okrem potravín a drogérie aj iný tovar.