Na december sme si pre vás pripravili prekvapenie, ktoré vám spríjemní cestu HOPIN taxíkmi. Objednajte si cez HOPIN aplikáciu taxík a ak budete mať vianočné šťastie, odvezie vás náš štedrý medovníkový taxík. Počas decembra budeme zároveň na našich sociálnych sieťach súťažiť o kredity na jazdy v hodnote 1000 €.

Keď si počas decembra, konkrétne od 1. 12. do 23. 12., objednáte taxík cez našu HOPIN aplikáciu a budete mať šťastie, odvezie vás jeden z našich štedrých taxíkov. K jazde dostanete chutný voňavý medovník od slovenskej remeselnej pekárne. Ak vás príde odviezť štedrý taxík, pin v aplikácii sa po potvrdení objednávky zmení na žlté medovníkové autíčko. Na ulici ho spoznáte podľa medovníkového označenia na vozidle.

Štedrý taxík nie je možné objednať si priamo, pri každej jazde pôjde o predvianočné prekvapenie. Vianočná akcia platí pre Bratislavu a jej okolie.

Súťaže na sociálnych sieťach

V predsviatočnom období budeme na našich sociálnych sieťach v jednoduchých súťažiach rozdávať spolu viac ako 1000 € do kreditu na jazdy cez HOPIN aplikáciu. Kredit môžete využiť aj na ďalšie HOPIN služby, ako parkovanie, MHD lístky či kuriéra. Kliknite na odkazy nižšie a nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame, aby vám žiadna zo súťaží neušla.

Štatút súťaže: https://bit.ly/STEDRYTAXIK_pravidla

HOPIN aplikácia

V HOPIN aplikácii nájdete kopec šikovných funkcií. Môžete si objednať pohodlný a výhodný taxík. Navyše môžete poslať cez HOPIN kuriérov zásielku a nestrácať svoj čas. V rámci BUS profilu si okrem zakúpenia lístkov (platné pre mesto Košice) môžete pozrieť grafikony, naplánovať cestu MHD a v appke vidíte aj najbližšie zastávky podľa toho kde sa nachádzate. V Bratislave je dokonca cez HOPIN aplikáciu možné zakúpiť si parkovací lístok alebo si svoj PAAS účet prepojiť s účtom v HOPINe.

Aplikácia HOPIN je dostupná pre všetky mobilné platformy v obchodoch App Store, Google Play aj Huawei AppGallery.

d