Obdobie firemných a vianočných večierkov je v plnom prúde. Ak riešite otázku, ako zabezpečiť dopravu, príchod i odchod kolegov, partnerov a zamestnancov, máme pre vás skvelé a výhodné riešenie. Vybrať si môžete z viacerých možností odvozu a typov vozidiel.

Zabezpečíme vám dostatočný počet vozidiel, reprezentatívne autá a prijateľné ceny. Zároveň ponúkame viaceré riešenia na mieru i rôzne druhy vozidiel – od osobných áut, cez vany, mikrobusy a autobusy.

Vyskúšajte si tieto riešenia:
1) Promo kódy so zľavou alebo jazdou zadarmo
2) Tablety s HOPIN aplikáciou
3) Individuálne riešenie cez firemné jazdy

Výhodou objednávania jázd cez HOPIN aplikáciu je najmä to, že nepotrebujete riešiť žiadnu flotilu a účastníci večierkov si môžu objednať odvoz vtedy, keď ho potrebujú a kedy prichádzajú na akciu alebo z nej odchádzajú. Pritom sa všetko hradí na jednu faktúru. Rovnako však podľa požiadaviek zabezpečíme pristavené vozidlá.

1) Objednávane cez HOPIN aplikáciu – promo kódy so zľavou

Najobľúbenejší spôsob objednávania taxíkov pri firemných večierkoch. Účastníci večierka si jednoducho zadajú do HOPIN aplikácie promo kód, ktorý im nabije kredit a ten využijú na jazdu taxíkom. Objednajú si ho individuálne vtedy, keď potrebujú. Názov samotného promo kódu je len na vás. Môžete mu nastaviť ľubovoľnú hodnotu kreditu, 100%-nú zľavu, obmedzenie platnosti a pod. Promo kód vieme nastaviť okamžite a je platný už do 5 minút.

2) Tablety s HOPIN aplikáciou

Reprezentatívna forma objednávania taxíkov. Zapožičiame vám tablety s HOPIN aplikáciou a vaši hostia si prostredníctvom tabletov budú môcť objednať taxík domov. Je na vás či hostia zaplatia za jazdu taxíkom individuálne alebo pôjdu tieto jazdy na váš účet. Tablety sú ideálne riešenie pre reprezentatívnejšie podujatia, kde chcete hosťom ponúknuť extra službu a nechcete ich obťažovať objednávaním taxíka – preto pre maximálny komfort vašich hostí môžu tablety obsluhovať hostesky či asistentka.

3) Firemné jazdy podľa individuálnych požiadaviek

Výhodou našich firemných jázd je široká variabilita. Môžete kombinovať promo kódy, objednávanie taxíkov asistentkou cez telefón alebo cez tablet na firemný účet. Na základe dohody vám vieme ponúknuť aj pristavenie vozidiel a spoločný hromadný odvoz, či už taxíkmi alebo mikrobusmi/autobusmi.

Ak máte záujem o zabezpečenie odvozu, napíšte nám cez kontaktný formulár uvedený nižšie alebo na pavlacic@hopintaxi.com.

HOPIN – Firemné jazdy SK