Lámeš si hlavu, ako a kde zoženieš počas valentínskeho víkendu kvety? Vďaka spolupráci s FLOWERS DRIVE by Laskykvet si môžeš kúpiť tie najkrajšie kytice. So zľavou na taxík sa jednoducho a výhodne vyberieš k jednému z dvoch drive kvetinárstiev alebo si necháš doručiť kyticu domov.

Po kyticu so zľavneným taxíkom

Počas valentínskeho víkendu 13. a 14. februára 2021 môžeš využiť zľavu na jazdu s HOPIN appkou a vybrať sa do jednej z FLOWERS DRIVE predajní na Einsteinovu 7 alebo na Mierovú 1 (križovatka s Gagarinovou). Stačí, keď do aplikácie v hlavnom menu, v sekcii Promo kódy zadáš kód LASKYKVET a získaš zľavu 5€ z jazdy. Môžeš si dopredu dohodnúť vyzdvihnutie konkrétnej kytice cez stránku https://www.flowersdrive.sk/ alebo si na mieste vyberieš z aktuálnej ponuky.

Využiť môžeš aj donášku zadarmo pri predobjednávke

FLOWERS DRIVE by Laskykvet je nová služba, ktorá ponúka unikátne nádherné kytice kvetov. Využiť môžeš jednoduché a rýchle vyzdvihnutie v jednom z drive predajní alebo pohodlnú donášku až domov. Počas valentínskeho víkendu môžeš dokonca využiť skvelú zľavu, keď na e-shope https://www.flowersdrive.sk/ zadáš promo kód LASKYKVET a donášku tak máš zadarmo. Akcia platí iba na valentínske predobjednávky a objednávky doručované počas valentínskeho víkendu od 12. do 14. februára 2021.