Odteraz sú v predaji cez HOPIN aplikáciu v Košickej MHD aj predplatené virtuálne cestovné lístky na 30, 90, 180 a 365 dní. Ak si v nasledujúcom období zakúpiš predplatené lístky, si v hre o iPhone a kredit na jazdy HOPIN taxíkmi.

Ako sa zapojiť do súťaže?

1) Stačí, keď si v období od 21.2.2022 do 21.4.2022 zakúpite aspoň dva 30 dňové alebo minimálne jeden 90, 180 alebo 365 dňový predplatený virtuálny cestovný lístok na MHD v Košiciach cez HOPIN aplikáciu. Môžu to byť základné i zľavnené lístky.
2) Po splnení tejto podmienky ste automaticky v žrebovaní o nový smartfón značky Apple a kredit na jazdy taxíkmi.

Výhra

Jeden výherca získa nový iPhone 12 (64 Gb) – farba podľa vlastného výberu.
Ďalších 10 vyžrebovaných získa kredit v hodnote 30 € na jazdy HOPIN taxíkmi. Celkovo tak odovzdáme kredit v hodnote 300 €.

Výhercovia:

iPhone 12 64 Gb podľa vlastného výberu získava: Sofia K.
Kredit v hodnote 30 € získavajú: Krisztian T., Maroš H., Filip M., Dana J., Ivana P., Mária S., Marcel A., Simona A., Lenka P., Lea Š.

Výhercov sme kontaktovali cez aplikáciu a e-mailom.

Štatút celej súťaže nájdete tu: https://hopintaxi.com/iphone-a-kredit-za-mesacniky-pravidla/

V HOPIN aplikácii nájdeš kopec šikovných funkcií. Môžeš si objednať pohodlný a výhodný taxík, zaplatiť zaň v hotovosti alebo kartou cez aplikáciou a cez filtre si môžeš prispôsobiť jazdu podľa seba. Navyše môžeš poslať cez HOPIN kuriérov zásielku a nestrácať svoj čas. V rámci BUS profilu si okrem zakúpenia lístkov môžeš pozrieť grafikony, naplánovať cestu MHD a v appke vidíš aj najbližšie zastávky podľa toho kde sa nachádzaš.

Ty ešte nemáš HOPIN appku? Stiahnuť si ju môžeš kliknutím na odkaz nižšie a budeš mať dopravu v meste pod palcom.

d