Od novej aktualizácie HOPIN aplikácie si môžete vybrať medzi dvoma typmi služieb. HOPIN ECONOMY a HOPIN TUTTI FRUTTI. V oboch prípadoch platí, že vás bezpečne odvezieme kedykoľvek a kamkoľvek potrebujete. Čo tieto služby prinášajú a aký je medzi nimi rozdiel?

Prečo využívať HOPIN aplikáciu?

Výhodnejší – HOPIN ECONOMY

Pohodlná preprava sedanmi dostupnejších značiek so skúsenými vodičmi zostáva naďalej. Naši vodiči dopravia každého zákazníka rýchlo a bezpečne až do cieľa, no so službou HOPIN ECONOMY aj za najvýhodnejšie ceny. V závislosti od typu auta je takáto preprava dostupná pre 1 až 4 osoby.

Prémiový – HOPIN TUTTI FRUTTI

Keď bežný taxík nestačí, prichádza na rad HOPIN TUTTI FRUTTI. Očakávať možno tých najskúsenejších vodičov s najlepšími hodnoteniami na prémiových autách. Nový typ prémiovej služby prináša najmä komfortnejšiu jazdu s novšími autami vyššej triedy pre 1 až 4 a v prípade vozidiel VAN až pre 6 osôb. Super komfort dostanete za skvelú a priaznivú cenu.

Výber je jednoduchý

Pri plánovaní zadaní si štartovacej a cieľovej adresy Vám aplikácia HOPIN ponúkne priamo možnosť vybrať si prepravu službou ECONOMY alebo TUTTI FRUTTI. Zákazník v oboch prípadoch vidí finálnu cenu pre jednotlivú formu prepravy, kedy už mu len stačí potvrdiť výber a počkať, kým aplikácie nájde najbližšie dostupné vozidlo.