Je to už pár rokov, čo košické ulice brázdi flotila áut spoločnosti Hello taxi. Spoznáte ju podľa zlatých anjelských krídiel v logu.

Táto taxislužba má v ponuke sedem áut. Svoje služby ponúka Košičanom od roku 2014.

Hello Taxi si môžete objednať dvoma spôsobmi. Dá sa zavolať, alebo využiť ich aplikáciu. Pre objednanie nie je potrebná registrácia a cenu sa dozvieš predom.
Vo vybraných autách sa dá platiť aj kartou.

Hello taxi jazdí po Košiach

Hello taxi je košické. Odvezie ale aj do Prešova. Vezme ťa tam za takmer 44 €. Skrátka okolie má v dosahu, ale tá cena…

Cenník je online
Hello taxi má pevne stanovené ceny za kilometer. Jeden stojí 1,20 € a minimálne jazdné je 2,80 €. V cenníku sa operuje so sadzbami.
Pri druhej sadzbe (Sídlisko Ťahanovce, Dargovských hrdinov, Nad Jazerom) je minimálna cena jazdného 5 €, pri sadzbe tretej (letisko) je minimálna cena 10 €.

Priemerné hodnotenie

Na ich stránkach si môžeš prečítať aj referencie, ktoré sú samozrejme pozitívne. Veď, kto by si už na stránky dával niečo negatívne. Vypovedajúcejšia vzorka je na Googli. Tu má Hello taxi v 30 recenziách 3,6 hviezdičiek z piatich.

S HOPIN taxi ušetríte 80 centov na kilometer Pri hesle taxi Košice majú možno mnohí predsudky. Hello Taxi môže prekvapiť rozsahom služieb a aplikáciou. Dnes by to už mal byť u taxi služiev štandard. V Košiciach jazdí aj HOPIN taxi. Ten má nielen aplikáciu, ale funguje aj vo viacerých mestách (napríklad Košice, Martin, Prievidza, Praha atd.).
Šoféri HOPIN taxi naviac s tebou preberú možné trasy jazdy. Navigácia, ktorú používajú taxikári Hopinu, využíva údaje z Waze, takže vidia, ktoré ťahy sú voľnejšie a nevyhýbajú sa im.
A cena. Do Prešova ťa HOPIN taxi vezme za necelých 27 €, čo je oproti 44 € dosť veľký rozdiel. Konkrétne 17 €. Cena 0,40 € za jeden kilometer u HOPIN taxi je o 80 centrov lacnejšia než u Hello taxi.

Stiahni si slovenskú HOPIN aplikáciu a odvez sa bezpečným taxíkom ešte dnes. Cenu poznáš vopred a platiť môžeš v hotovosti či kartou.