Na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu si môžete cez HOPIN aplikáciu od 6. mája 2020 opäť objednať spoľahlivý taxík. Novinkou je fixná cena za jazdu, ktorú budete odteraz poznať ešte pred samotnou jazdou.

Stiahnite si HOPIN aplikáciu a odvezte sa bezpečným taxíkom ešte dnes.


Fixná cena známa ešte pred jazdou

Predstavujeme vám veľkú a dôležitú zmenu, ktorá mení princíp výpočtu sumy za jazdu. Od dnešného dňa (6. mája 2020) budete poznať cenu jazdy ešte na začiatku objednávky. Táto cena sa nemení a zaplatíte ju po jazde.

Aby ste mohli poznať cenu jazdy vopred, je potrebné zadávať položku Cieľ jazdy, na základe ktorej dokáže naša aplikácia sumu vypočítať. Potvrdenie za jazdu vám naďalej vydá priamo vodič v taxíku. V prípade firemných jázd využívate systém klasicky ako doteraz – na faktúru.

Ako sa vopred počíta fixná cena?
Finálna fixná cena sa vypočíta súčtom súm:
– cena za kilometre najkratšej vypočítanej trasy
– nástupné
– cena za čas potrebný na vybavenie objednávky.

Cenu uvidíte ešte pred samotnou jazdou, aplikácia zohľadňuje aj aktuálnu dopravnú situáciu.

Ako zistíte fixnú cenu ešte pred jazdou?
Pri vytváraní objednávky zadajte štartovaciu a cieľovú adresu. Po potvrdení adries vám aplikácia zobrazí finálnu fixnú cenu za jazdu.

Aktuálny cenník pre výpočet fixnej ceny:
cena za km v meste: 0,34 €
cena za km mimo mesta: 0,5 €
minimálne jazdné: 3 €
minimálne jazdné v okrajových častiach: 4 €
nástupné: 1,2 €
čakačka za minútu: 0,08 €

Ak sa vaša jazda z dôvodu neočakávanej dopravnej situácie (nehoda na ceste, nepredvídateľná zápcha či iné okolnosti) predĺži, cena zostáva rovnaká.

Cena sa prepočítava iba v prípade pridávania medzizastávok podľa dĺžky trasy a času celkového trvania jazdy (či novej trasy). Počas jednej jazdy je možné pridať maximálne 3 medzizastávky.

Cena sa takisto prepočíta, ak boli na začiatku objednávky pridané medzizastávky a počas jazdy sa zrušia. Rovnako ak sa zmenia prepravné podmienky, ktoré ste zadávali pri vytváraní objednávky.

Bezpečnostné opatrenia

Chceme vás ubezpečiť, že počas tohto náročného obdobia dodržiavame všetky nariadené prísne hygienické predpisy a naše vozidlá majú bezpečne oddelený priestor pre zákazníkov – hygienickou fóliou.

Naši vodiči sú zároveň povinní nosiť ochranné rúško i rukavice a vozidlá pravidelne dezinfikujú – rovnako však žiadame zákazníkov, aby počas jazdy nosili rúško alebo inú ochranu tváre. Dodržiavanie hygienických nariadení a ochrana zdravia je v záujme nás všetkých.

#spolutozvladneme