V najnovšej aktualizácii HOPIN aplikácie nájdeš kopec noviniek. Pre Android, iOS a Huawei prinášame zmeny, vďaka ktorým bude objednávanie taxíkov jednoduchšie a výber služieb efektívnejší.

Výber služieb s novým menu

Najväčšou zmenou, ktorú si hneď všimneš, je hlavná obrazovka s mapou, v ktorej si teraz rýchlejšie vyberieš typ služby, ktorý chceš využiť. Chceli sme ti služby ešte viac priblížiť a ich výber zjednodušiť. V novej aktualizácii nájdeš však viacero grafických úprav, čistejších línií a vylepšených procesov.

Novinka v profile taxi – výber trasy

V profile služby TAXI si môžeš ešte rýchlejšie vybrať typ služby ECONOMY alebo TUTTI FRUTTI podľa tvojej preferencie, cenu vidíš dopredu a vyberáš si platbu kartou alebo v hotovosti. Odteraz si budeš môcť dokonca vybrať aj trasu, ktorou chceš ísť. Môžeš si vybrať buď najrýchlejšiu alebo najkratšiu cestu, ktorú vyhodnocujeme podľa aktuálnej premávky či dopravných obmedzení.

Neukazujeme ti výber trasy? V tom prípade už vidíš tú pravú pre teba.

Typy služieb

Cez HOPIN aplikáciu môžeš využiť hneď niekoľko praktických služieb, ktoré sa ti na život v meste i v jeho okolí určite budú hodiť.

TAXI – v profile taxi si môžeš vybrať výhodnejšiu ECONOMY službu a komfortnejšiu TUTTI FRUTTI, platiť môžeš v hotovosti, kartou alebo na firemný účet

BUS – pozri si aktuálnu polohu MHD, grafikony, mapu a v niektorých mestách si už dokonca môžeš kúpiť lístok

KURIÉR – v rámci mesta a do jeho okolia ti bezpečne a rýchlo doručíme zásielku

KIDS – bezpečný odvoz detí (od 8 rokov) s tými najlepšími vodičmi